Üdvözöllek!

Kata vagyok, szín- és stílustanácsadó, bőrdíszműves és designer. A PODA márka megálmodója. Művész családba születtem, már a nagymamám is francia szabó volt, tőle örököltem a kreativitást és az alkotás szenvedélyét. Így nem volt kérdés számomra, hogy milyen életpályát is válasszak magamnak. Nagymamám örökségét és a tőle tanultakat viszem tovább, a minőség iránti elkötelezettség máig meghatározza szemléletemet. Pályám kezdetén több hazai és nemzetközi divatcégnél dolgoztam, hogy tapasztalatot és tudást szerezzek.

Hiszem, hogy a megjelenés egyéniségünk egyik legkifejezőbb eszköze. Jelenlétünkkel anélkül gyakorlunk hatást másokra, hogy annak a tudatában lennénk. Tudom, hogy nagyon nehéz eligazodni a divat és a stílus világában a rohanó hétköznapok közepette. A divat, a színek, kiegészítők és formák folyamatosan változnak, a mindennapi teendők mellett lehetetlen naprakészen követni őket. Célom, hogy támogassam az ügyfeleimet saját, egyéni stílusuk megtalálásában, amiben csinosan, magabiztosan és komfortosan érezhetik magukat a mindennapokban. A kifinomult, önazonos öltözködés nem az aktuális divattrendek követését jelenti, hanem sokkal inkább önismeretről és önelfogadásról szól.

Női ruhatárunk egyik legmeghatározóbb darabja a táskánk, amiben mindent magunkkal viszünk amire a nap folyamán szükségünk lehet. Sokan kicsit mostohán bánnak vele, pedig higgyétek el, minden szettet nagyszerűen fel lehet dobni egy magas minőségű designer táskával, vagy egy jól megválasztott övvel. Számomra az öltözködés és a kiegészítők megválasztása mindig arról szól, hogy különleges és praktikus legyen. Akkor ragyogunk igazán, akkor leszünk önazonosak, ha nem a tucatot választjuk. Hiszek benne, hogy nem csak a ruhákkal, de a kiegészítőkkel is tudjuk ragyogtatni magunkat. Éppen ezért tervezek  és készítek valódi bőr táskákat, kiegészítőket.

Kollekcióm letisztult, elegáns, ami minden nő hétköznapjaiba beleilleszthető. Igyekszem olyan táskákat alkotni, amiket nem csak a kifutón lehet megcsodálni, hanem a hétköznapokon is viselni lehet, amitől kivirulunk, amire büszkék lehetünk.

A táskáimat egyedi vonalvezetés, újragondolt formavilág, különleges anyagválasztás jellemzi. Vagány és elegáns egyszerre.

Gyertek el, hozzám tanácsadásra, hogy megtaláljuk a hozzátok illő legszebb színeket, ha szeretnétek a segítségemmel közösen ki is választhatjuk a számotokra legmegfelelőbb kiegészítőket! Miért ne ragyoghatnánk minden nap?

Szeretettel: Kata