Tervező

Poda Katalin vagyok, bőrdíszműves és női szabó, a PODA márka megálmodója. Gyermekkorom óta elkísér az alkotás, a kreativitás. Nagymamám francia szabó örökségét és a tőle tanultakat viszem tovább, a minőség iránti elkötelezettség máig meghatározza szemléletemet. Egyedi táskákat, kiegészítőket tervezek és készítek, kifejezetten azon koncepció mentén, hogy csak minőségi, tartós alapanyagokat alkalmazok, annak érdekében, hogy környezetünket a lehető legkevésbé terheljem.

Törekszem arra, hogy a fast fashion olcsó, környezetet terhelő tömegtermékeivel szemben tartós, egyedi, prémium termékekkel szolgáljam vásárlóimat.

A varrást, alkotás örömét gyermekkoromban szívtam magamba. Évekkel ezelőtt kezdtem bőrrel dolgozni, amikor azzal szembesültem, hogy nem kapok megfelelő kiegészítőt, vagy az elképzeléseimnek megfelelő táskát.

Design

A bőr egy nagyon különleges alapanyag, szeretem ahogy a kezeim között formálódik egy-egy különleges darabbá.

Kollekcióm letisztult, elegáns, ami minden nő hétköznapjaiba beleilleszthető. Igyekszem olyan táskákat alkotni, amiket nem csak a kifutón lehet megcsodálni, hanem a hétköznapokon is viselni lehet, amitől kivirulunk, amire büszkék lehetünk.

A táskáimat egyedi vonalvezetés, újragondolt formavilág, különleges anyagválasztás jellemzi.

Vagány és elegáns egyszerre. Hiszem, hogy a prémium termékekre vágyó vásárlók igényei is kiszolgálhatók egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.

Technológia

Honlapomon megtalálható termékek a legmagasabb minőséget képviselő olasz bőrökből készülnek, minőségi kiegészítők felhasználásával.

Valamennyi termékem kis szériás, egyedi tervezésű és készítésű darab, sok esetben a megrendelő egyéni elképzeléseit is magán hordozva, így a tervezéstől a megvalósulásig terjedő idő akár 1-2 hét is lehet.

Táskáim tárolására is nagy figyelmet fordítok: tartós, mosható szövetzsákot adok melléjük, melyek természetes, újrahasznosítható anyagokból készülnek.

Ha álmaid táskáját keresed, ha még nem találtál rá, jó helyen jársz, tervezzük meg együtt!