“ Vagyis hogyan csomagold be csinosan a tested”

A divatiparban eltöltőtt évek alatt megszerzett tapasztalatok alapján rádöbbentem, hogy a legtöbb nőnek- legyen sovány, molett, alacsony, magas – óriási problémát jelent, hogy meghatározza a saját alakját, és a lehető legjobbat hozza ki önmagából. Neked is ismerős ez az érzés? Megnyugtatlak, nincs olyan nő a földön aki valamit ne akarna elrejteni magán vagy valamivel ne lenne elégedetlen, mi nők már csak ilyenek vagyunk 🙂

Az elemzés célja, hogy meghatározzuk melyek azok a ruhadarabok amelyek a te testi adatottságaidnak a legideálisabbak, amelyek a legharmonikusabbak és leginkább nőiesebb külsőt kölcsönöznek neked.

Felmérjük tested arányait, vízszintes és függőleges vonalak mentén vizsgáljuk meg az alakodat. Átbeszéljük melyek a tested legelőnyösebb részei, mit emelj ki magadon, melyek azok a testrészek amit kis odafigyeléssel korrigálhatsz, azért, hogy végeredményként tökéletes megjelenésed legyen a mindennapokban

A tanácsadás után ismerni fogod testalkattípusodat, tisztában leszel a számodra legideálisabb fazonokkal, szabásvonalakkal, anyagokkal, szoknya- és ruhahosszúsággal.

Átbeszéljük, hogy személyre szabottan neked milyen kiegészítőket (pl. ékszereket, táskákat) érdemes viselned. Ezáltal a jövőbeli vásárlások során már tudatosan tekinthetsz az üzletekben kínált ruhadarabokra, tudni fogod, hogy a kinézett ruhadarab valóban megfelelő-e számodra. Nem lesz több feleslegesen eltöltőtt idő és bolyongás az üzletekben, tudatos és célirányos leszel, nem mellesleg pénzt, időt takarítasz meg, sőt a környezetedet is kíméled vele, hiszen nem vásárolgatsz, halmozol többé feleslegesen valamint hosszútávon rendezettebb lesz a ruhatáradat.

Válaszd a kombinált szolgáltatást, ha színtípusod mellett a számodra legszebb fazonokkal szeretnéd kiemelni az előnyös adottságaidat.

A TESTALKAT ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁS TARTALMA:

  • mérés és elemzés: a testarányaid alapján meghatározzuk az alaktípusodat.
  • tanácsadás: átbeszéljük hogy a testalkatod alapján mire érdemes figyelned az anyagokkal, mintákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel kapcsolatban. Átbeszélem veled az öltözködéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet, hogy mit mivel párosíts a hétköznapokon, és mit vegyél fel egy-egy alkalomra.
  • ruha próba: a személyes tanácsadás során igény szerint lehetőséged van arra, hogy a szalonban elérhető különböző ruhafazonokat is felpróbáld, akár megvásárold. Ennek az az előnye, hogy többféle fazont, színösszeállítást tudsz felpróbálni az én segítségemmel, így magabiztosabban tudsz majd egyedül dönteni a vásárlás folyamán, mert átbeszéljük a ruhák segítségével, hogy mire kell figyelned.
  • személyre szabott összefoglaló összeállítása: a tanácsadást követően összeállítom Neked szöveges formátumban a személyre szabott füzetedet, amely a tanácsadáson elhangzott információkat és egyéb hasznos stílustippeket foglalja össze rendszerezetten, részletes magyarázatokkal.