“Mindennek az alapja a tudatosság és az összhang”

Szerintem mindenkinek ismerős az érzés amikor reggel tanácstalanul áll a szekrény előtt, indulni kéne és nincs mit felvenni…. valahogy semmi sem stimmel. Végre nagy nehezen felöltözől de mindig ugyanazokat a darabokat veszed fel, miközben kidurran a ruhásszekrényed. Ha szeretnél mindennap változatosan és csinosan öltözködni, és nem szeretnéd, hogy a szebbnél-szebb ruháid csak álljanak kihasználatlanul a szekrényedben akkor a gardróbrendezés nagy segítség lehet neked. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a gardróbrendezés egy kiegészítő szolgáltatás, akkor lesz igazán hatékony, ha ismerjük a színcsoportodat és végigmentünk a testalkatelemzésen, stílustanácsadáson. Ismernünk kell, hogy milyen színek és szabásvonalak állnak jól neked és ez alapján tudjuk a gardróbodat átnézni, szelektálni és újra összerakni. Kérlek, előtte mindenképp jelentkezz be szín-és stílustanácsadásra.

A gardróbrendezés alkalmával a ruhatáradat nézzük át. Átbeszéljük az életviteledet, mikor milyen eseményeken, összejöveteleken veszel részt, és mit szeretnél elérni. Legyen szó munkahelyi meetingről, baráti összejövetelről, vagy családi programról, öltözetünk, stílusunk mindig meghatároz minket. Alap fontosságú, mert ezáltal szavak nélkül is kommunikálunk, a külső megjelenésünk adja az első benyomást, amiből tudjuk, hogy csak egy van. A gardróbrendezés alatt átnézzük a meglévő ruhatáradat, kiselejtezzük a nem odaillő darabokat, összegyűjtjük a passzoló ruhákat, kiegészítőket, rendszerezzük és szettekbe rendezzük őket, hogy minél könnyebb legyen az öltözködés. A válogatás során megtanulod, milyen elemekből épül fel a te ruhatárad. Összegyűjtjük, hogy milyen kiegészítőkre, ruhadarabokra lesz majd szükséged, hogy könnyen kezelhető szettjeid legyenek.

A közös munka eredménye pedig egy letisztult, átláthatóbb és könnyen kezelhető ruhatár lesz, amivel nem lesz gond a reggeli öltözködés, hiszen a hozzád illő és variálható darabok lesznek benne.

 Egy stílustanácsadó segítségével rendszerezett gardrób, évekre elegendő  inspirációt adhat az öltözködéshez!