Kedves Ügyfeleink!

 

A honlapon közölt fotók egyedileg gyártott termékeinkről készültek. Ennek megfelelően egy megrendelt termék – különösen pl. egy természetes mintát mutató bőr esetén – szükségszerűen egyedi lesz, nem pedig a képen látható táska klónja. A bőr egyedi, saját jegyeit megmutató alapanyag, amely nem áll korlátlanul rendelkezésre. Egy tábla bőrből annak legszebb, lehetőség szerint természetes hibáit nélkülöző részeiből készülnek termékeink, annyi darabszámban, ahogy az adott tábla ezt lehetővé teszi. Egyes alapanyagok, túl azon, hogy egyedi jegyeket mutatnak (barka méret, redőzet, minta, szőrhossz, stb.), nagyon kis mennyiségben elérhetők, így ezekből valóban „limitált” termékszám érhető el. Bizony, ha elfogy egy nagyon ritka alapanyag, akkor nem biztos, hogy rövid időn belül újra gyártható lesz. Nos, ezek a termékek biztosan nem fognak „szembejönni” az utcán.

Amennyiben egyedi elképzelésük, igényük van, vagy egy képen látott táska megvalósítása a cél, bátran keressenek meg, segíteni fogunk a termék elkészítésében!

Termékeinket az elérhető legjobb alapanyagok felhasználásával készítjük el. Igaz ez a bőrökre, melyek döntően olasz marha-, esetenként juh nappa bőrök, valamint a felhasznált kiegészítőkre is. Célunk egyedi, tartós, prémium termékek előállítása, melyek valóban hosszú ideig szolgálják tulajdonosukat. Valamennyi táska egyedileg kimunkált, a tervezéstől a kivitelezésig kézzel készített darab, így elkészülési idejük változó, akár több nap is lehet.

A bőr természetes, szerves anyag. Strapabíró, színtartó, lélegző, szerves anyag, épp ezért előnye, hogy lehet – és ajánlott – ápolni. Meghálálja. Évente átkenhetjük méhviasszal, a hasított bőrökre alkalmazhatunk kondicionáló spray-t, a kopott élek szintén kezelhetők. Ne felejtsük el, hogy egy új táska – felületétől függően – egy világos szövetet képes enyhén megfesteni, erre ügyeljünk.

Kérjük, kérdésük esetén keressenek meg bennünket a „Kapcsolat” menüpontban feltüntetett elérhetőségek valamelyikén, szívesen állunk rendelkezésükre! Szívesen vesszük visszajelzéseiket, ötleteiket is. Stílustippekről, aktualitásokról, a divat trendjeiről szóló tartalmakért keressék meg Facebook, Instagram oldalainkat, illetve egyedi lehetőségekért, kedvezményekért iratkozzanak fel hírlevelünkre.

Kellemes vásárlást kívánva:

Poda Katalin